lite kort info

Den här låten har ett skönt gung.





Nu ska ja berätta om min heög som varit.

Freda.
sprang till dörren o vips så står linda där, hon som alltid är sen men nu va hon i tid, så de va ba sminka sig o be ge oss ner till spånga o äta en spånga macka, ja tog ost o skink sallad mums.. Sedan åkte vi till hennes farmor som vi skulle vattna blommorna åt å höll på o krocka dit.. Linda körde lite konstigt.. men vi övdelevde..
sen efter de så kom ja hem o mina älsklingar kom hit o åt midda.. mkt mysigt tog en snabbis med lizzie o mötte danne o lollo mkt trevligt.

lördag
vi gick upp åkte till vedesta o köpte färg, vidare till ikea o mio för o titta på möbler så nu vet vi vad vi vill ha .
träffade även 3 gammla lärare vart otroligt känslo laddad. NU i efterhand man inser hur mkt dom ha bettyd för en under skolgången o att man saknar dom.
Sen åkte vi hem o fixa sen åkte vi till spånga o hämtade upp bulle o dumle. som vi sedan åkte till willys me o stor handlade in för pizza kvällen. mkt trevlig kväll..

sönda
upp kl 7 för o tvätta sedan ner i sängen igen o upp kl 8 . Men sen skulle ja sova 1 timme till så ja inte skulle va helt slut. så jimmy skulle väcka mig. men ja vaknade sj mant när kl stog 1054.. o fick lite smått panik. men han va så gullig o sa att ja såg så trött ut att ja s kulle få sova hur länge ja behövde " tack älskling"
sen begav vi oss till en djurbutik i haninge o handlade massa mat till Lizzie o ett munkoppel som gör att hon ska sluta dra så mkt. sedan vart de fika i centrum med emilia o jerry. sedan hem o började måla o dona lite. vart en vägg i allafall.
så nu på torsda när ja kommer får vi se om jimmy gjort nå mer där hemma. spänning




vi ska skriva kontrakt på lörda =) känns så overkligt men ska bli hur mysigt som helst.

love you babey


fräckisar

JImmy ha köpt bert karlssons fräckis böcker så tänkte bidra med några

Killen till tjejen i baren
- ska du med hem och trolla?
- Trolla?
- Ja, först knulla vi som fan.. sen försvinner du

Vad är de för skillnad på kärleken, äkta kärleken o uppvisning?
spotta,svälj,gurgla.

vad är skillnaden mellan fru o flickvän?
25 kilo ungefär

im killar har pungsvett, vad har då tjejen?
- läppglans

vet du vad gud sa till eva första gången hon tvättade sin mus i sjön?
- fan,den lukten kommer fiskarna aldrig bli av med !!



hoppas ni fick något skratt i allafall =)

lite blandat

Strax slår klockan 20:00, tänkte ta ett varmt bad o njuta att få vara ensam o bara koppla av.
I dag på jobbet fanns de inte så mkt att göra så vi möblerade om lite. Så tiden skulle gå fortare.
jag väntar fortfarande på svar av andreas om jobbet eller inte.. men men de kommer väl..

nu är de den 19 januari.. här kommer några viktiga datum framöver kom o tänka på nu rä de bara 4 månader kvar innan man får gå på SYSTEMET.. JIPPI !!!!

21/1- 3 Månader <3
13/2- Mammsen fyller år "såg att de va fredag den 13.."
28/2- Dildoparty..
1/3-  Flyttar



i helgen som varit, ha ja varit barnvakt åt lilla skruttan emilia. vi åkte till aqua musseet ute på djugården med hela stora familjen.. Mysigt..

sen vart de attt du åkte o köpte en soffa:D  en 2 sitsig soffa men man får alla gånger plats 3 personer i den..
så nu är de bara 2 fåtöljer kvar som saknas..


vad händer hos er?


Gott o Blandat

Hej Hej!
i dag så mötte jag bulle o dummle inne i stan. Vi gick till donken för de kurrade i Emmas mage.
Så vi satt där i säkert 1 ½ timme o pratade om killar o sex hehe de vi brukar prata om.. Glad för deras skull att dom är glada och mår bra. Har saknat er <3

Nu är jag hemma i kälvesta o ligger i min säng, man saknar den fast man sover skönt hemma hos Jimmy, speciellt att ha honom nära o känna hans värme... Mysigt säger jag bara...

Vart ingen utgång i kväll, så ja ska sno morsans bil hem till Jimmy o Emilia som ska sova där, så blir barnvaktskväll med mys o massa bus.

Har hittat en nice soffa som vi är sugna på nu... så bara hålla tummarna att de går bra. Blocket är en bra sida.


Hängde en snygg kappa på dörren när ja skulle gå in i mitt rum då har mamma varit snäll o köpt mig en ny kappa.. Kommer bild så småning om..


vad händer i helgen hos er?

Dyslexi

Vill bara påpeka att jag har DETTA!

Ordet dyslexi kommer från engelskans dyslexia. Det engelska ordet kommer från grekiskans Dys som betyder svårt och Lexia som betyder i sin tur att man har svårt med ord och bokstäver. Man kan vara mycket begåvad men ändå stava och läsa dåligt. Forskarna är inte helt överens om vad dyslexi beror på men det visar sig att fler killar än tjejer har dyslexi och att dyslexi ofta är ärftligt. Forskarna har under senaste året lyckats hitta en gen som påverkar dyslexi men de tror det finns ytterligare 5 -10 st gener som påverkar dyslexi.Dyslexi och dyskalkyli förekommer ofta tillsammans med någon form av DAMP/MDB och AD/HD men har absolut inget att göra med intelligens. Antalet personer som har dyslexi är lite svårt att beräkna eftersom det är svårt att veta var man ska dra gränsen men ca 6% av befolkningen har tydlig dyslexi och ytterligare ca 4% visar vissa små tecken på dyslexi

lördag

kl ha precis slagit 00:06
jimmy åkte o hämtade flyttkartongerna ja gick o mötte pier o sussi o the dog. Sen kom även Lizzie o jimmy till hundgården.
Vi beslöt oss fr o åka hem till mamma o pappa å käka midda "skomakarlåda" mkt gott fast ja åt köttbullar till för ja gillar inte kött så mkt.

sen tittade vi på film kommer dock inte i håg va den hette men den va mkt bra.
ska snart hoppa i säng, va precis ute med Lizzie med mamma en sväng hon går så fint på kvällarna då hon e lite små trött. Tänk om hon kunde gå så hela tiden ?!?!?


i morron lär de bli till atta plocka ner granen o de lilla julsakerna vi har där hemma, o börja packa ner en del,



planering

Hej hej
nu sitter vi är framför tv o tittar på lets dance, blondinbella är ju för mkt. Morgan är stört skön,.. carl jan eller va han hette kan gå o lägga sig i grytan.

ja sitter även o tittar runt på nätet ëfter soffor o tapeter o massa färg o allt sånt som vi kommer behöva köpa.
De är mkt att tänka på, o visst ikea har mkt bra men soff serien e ingen höjdare nu så vi får spana .. ha du/ni något tips så snälla säg till

hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll

FREDAG

Hej nyss hemkommen i från jobbet i ligger i sängen o ska sova en liten stund.

SKa sedan till älsklingen  för vi ska åka till hans jobbakompis som vi får låna 10 flyttkartonger av snäll jobbakompis han har.. ihhi
så i helgen blir de till att börja rensa o packa.. Kan inte rikgit förstå att ja ska flytta hemmifrån till 110% men de ska bli så skönt o få sitt eget. De som är ett måste är ju att skaffa bil så nu blir de till jackt o försöka fixa de sen när man flyttat.
ja e sugen på en volvo 740 kombi .. lizzie ´måste ju få plats..

hmm ja inga större planer in för i helgen bara njuta av att va ledig o ha de bra.

Vad ska ni göra för skoj i helgen?

bio kalas

Ja o jimmy va på bio i månads kväll o såg allt flyter. Rolig i bland men inget ja skulle rekomendera att slänga pengar på.

Nu e man hemma från jobbet ska fixaa mig nu sen ner till lollo o byta sminket. Sedan i väg till kusin vitamin som fyller år..


vad ha ni för er?

ledig tisdag

Nu har vi precis ätit o gjort oss klara för att be ge oss ut till ekerö till Jimmys mamma o hennes man.Vi ska nog prata en del om huset samt umgås o ta en fika. Sen blir de tebax hit till morsan o farsan så ja får packa mina saker.



I morron e de jobb igen on,to.fre så den här veckan kommer gå snabbt. vilket känns skönt. o på onsda ska vi till lill kusinen som fyller 9 år.. Grattis på dig..




 Jag o älsklingen <3

shooping

Heeeej!
fan va kallt de är ute nu -10 grader o kallare blir de.. får se hur länge de håller i sig.
jobbade 4 timmar i da sen hem titta lite tv sen åkte ja in till stan o mötte mamma vi skulle titta på bh på diteils
så de vart en bh där o sen vidare in på lindex där ja hitta en till på rea=) o ett par björnborg troser.. me love björn borg..


sen kom älskling o hämtade mamma o mig så åkte vi o hämta pizza ingen orkade laga mat
o nu ska vi snart åka på bio i vällingby så mamma o pappa får ta hand om lizzie så ska blir spännande o se hur de går.


kram på er

Heeej

Hej hej
nu är de redan lördag, tiden bara rinner i väg.
I går så va jimmy o ja över hos Pier o Sussi spelade massa kort spel o käkade midda mkt trevlig kväll.
I morse så åkte vi till brorsan i vh  o hjälpte han med att packa ur allt från lägenheten som skulle vidare ut till huset i ösmo. Mkt fint o gulligt hus kommer bli kanon bra sen när allt är klart GRATTIS än en gång.
 sen i dag har vi bara varit hemma jag har busat o lekt med emilia. Jimmys brorsa dotter som är 3 år. Världens gulligaste..


Pssttt.. Grattis Emma ;)




sötynos

RSS 2.0