helgen

ja nu är de redan söndag igen. mkt har hänt och kommer att hända.
i fredas så blev de 2 månaders firande med 3 rätters mdidag hos jana och roger jag nichlas och jimmy fick vara med och fira. mkt god mat.

i lördas så åkte jag jana och nichlas till amway träff skoj o se något nytt-. Sedan åkte vi till södertälje jag och nichlas och strosade runt lite, jag hittade jeans leggings med fickor som ser ut som jeans.mkt fina samt en svart topp till begravninggen. sen åkte vi till tumba så hämtade jimmy upp oss så drog vi på bio och såg flickan som lekte med elden. Bra men inte lika bra som den första. men en mkt trevlig kväll.

nu är de söndag och jimmy håller på med min bil och fixar stereon och högtalarna som jag fick som en försenad födelsedags pressent. Så nu blir de till att dunka dunka io bilen. Jag håller på o tvättar o städar, har rensat min garderob finns lite kläder har en kvar.. allt som ligger på sängen är bara i 1.. så har en del kvar.


jobbar må-to den här veckan för på torsdag eftermiddag så åker vi ner till rydaholm "småland"
ska tyvärr på begravning på fredag, Ellen somnade in förra veckan.

 




ont

nu är de redan måndag igen och kroppen är helt slut. Ont över allt speciellt i armarnna,svanken och i nacken.'
dåliga arbetsställningar gör väl att de blir jobbigt för kroppen. Men även halsen har börjat göra ont o känner mig tjock o slemmig.. fy inge roligt vill lixsom inte va sjuk nu när man har ett jobb i allafall ii 3 veckor till.

va på en intervjuv i fredas hos uniflex lät låvande men får se. jag vill plugga o bli något men vet inte exakt vad jag ska plugga då blir de lite svårt för sammtidigt har jag inte lust att sitta i skolbänken i 5-10 år till..

något förslag på vad man kan plugga till??

helgen va mkt trevlig i lördas kom sussi pier anna o sandra ut vi grillade o snacka de skit o spelade en massa poker mkt trevligt.
sen i går så åkte mamma o ja o stöd på loppis här ute på ekerö sålde för över 1300 tillsammans  mkt nöjd
ska försöka rensa lite till för vi ska stå en gång till hade vi tänkt o försöka bli av med lite till i allafall...


vill sova sova 
får se hur kroppen känner sig imorgon bitti..





hopp

halloj
nu är de söndag och helgen är snart tyvärr över. Men snart fredag igen på nytt vilket man ser fram i mot hiih.
i helgen har de varit rätt lugnt. Varit hos kusin vitamin som fyllde 21 i går "lördag" med trevligt sällskap och god mat.  I dag har mamma o jag varit ute o snurrat efter en pressent åt jimpa. Han fyller ju år på onsdag.. så då blir de tårta o mamma o pappa o rikard kommer o även jimmpas mamma o hennes man.
så de blir trevligt.

i dag har vi rensat o städat lite har putsat fönster dammsugit torkat o fixat en massa i morron blir de stor handling.

ska jobba hela veckan 8:30-15 trivs helt okej på jobbet. kan bara inte fatta hur folk inte har något vett i kroppen o lämnar rummen så..

bio, inspelning

hello
måste väl skriva lite som de är igen.
jobbade ju på stockholms butikskött i 3 dar och kände i helgen att de inte va rätt så åkte dig i går och sa som de va och dom förstod mig vilket som var bra!

sedan åkte jag in till stan o va på bio med nichlas och såg sommaren med göran
mkt rolig svensk film.

sen nu i dag är de tisdag ska snart bege mig in till stan ska träffa malle vi ska på en tv inspelning i dag igen
o se på singing bee med hanna hedlund de ska bli skoj.. o i MORGON
så ska jag till sånga säby och jobba 8:30 till 1500 ska jobba extra några timmar i sep och oktober. så de känns kul. och extra arbete kan ju oftast leda till något annat så vi får se i morgon hur de utvisar sig.


jag och nichlas innan bion


smått o gott

halloj
han va arbetslös i 2 dar innan ja fick provanställning. Har jobbat nu i 3 dar på stockholms butiks kött inne i slakthus området. vi är 3 tjejer som jobbar resten är killar så mkt snack vilket är roligt.
 i går efter jobbet så åkte jag in till stan o möte malle o prallan vi åkte vidare till filmhuset o va på en inspelning med tina cookalong. mkt trevligt o snabbt gick de såg mkt gott ut..

i dag lördag har jag sovit sedan åkte ja hem till mamma o pappa p hämtade upp mamma sen begav vi oss till täby gallop på loppis snacka om mkt grejer man kunde fynda..
jag köpte nya vinglas  6 st för 25 kr o sedan en glas skål för 5 kr mkt bra.. sådant som behövs..

nu i kväll vet jag inte vad som händer lär väl bli att hyra en film och bara va.. man blir helt slut av att börja jobba runt 5 halv 6 på morronen  då man måste gå upp kl 4..

men men glad att man får pengar i allafall,..


RSS 2.0