helgen som varit.

Halloj nu är de söndag kväll kl är snart halv tio. I morgon börjar en ny start på jobbet att börja jobba md 6 åringar.
tänkte berätta hur helgen har sett ut.

Fredag
jobbade till 17 va hemma runt 18 o jimmy kom då också. Middag i magen gjorde oss klara o väntade in bamse
så runt 21 tiden drog vi till en kompis i vällingby o träffade några trevliga människor. Sen drog vi in till stan till stor o vacker festen. Mkt trevligt nya bekantskaper mkt trevligt. kom inte i säng förens halv 5.

lörda
upp runt 11-12 sen bärde de av till ikea o köpa pressent till pierre som fyllde år. Så vi va på ikea och även heron inne på mediamarket framkallade kort till alla hjärtans dag. så vi åkte hem fixade oss och i väg igen. hämtade upp några o vidare till P o familj. Mkt trevlig kväll kom inte isäng förens vid 4 den här natten heller..


sönda
i dag fick jag sova sov till 13 o de va behövligt duschade o så drog vi till mamma o pappa för o se på melodifestivalen som dom bandat in vart rätt besviken på hur de va men kanske inte är samma stämningn o sitta o titta en söndags eftermidda som en lördagkväll de är skillnad kanske? 2 helt okej låtar gick i allafall vidare.
sen hem köpa pizza o hyrde 2 filmer..
the uglly truth o ingloriast basterd eller va den hette inte min smak av film i allafall.. men nu sitter vi här och i morgon är de måndag en helt ny vecka ..

bilder kommer senate

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0